Home > Fietsendrager > Menabo Alphard Plus fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Alphard Plus fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
Alphard Plus

Menabo Alphard Plus fietsendrager

8003168021964

424.95 369.95

Fietsendrager Alphard van Menabo voor het vervoeren van drie fietsen. Uitbreidbaar met een kit voor een vierde fiets en een oprijgoot. Gemaakt van licht en sterk materiaal. Gemakkelijk te plaatsen en aan te sluiten op uw auto.

1 op voorraad

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Alphard Plus fietsendrager

De fietsendrager Alphard Plus is een van de duurdere fietsendragers van Menabo. Met deze fietsendrager is het standaard mogelijk om drie fietsen te vervoeren. Met een speciale kit is het mogelijk om een vierde fiets te vervoeren. Klik hier om deze kit te bekijken. De fietsendrager is ook uit te breiden met een een oprijgoot. Deze kunt u gemakkelijk bevestigen aan de zijkant en vervolgens de fietsen gemakkelijk op de fietsendrager rijden. Klik hier om deze accessoire te bekijken.

 

De Alphard Plus fietsendrager is ook voorzien dan diefstalbeveiliging. Zo kunt u zonder zorgen uw auto met fietsen op de fietsendrager even alleen laten. Ook een groot voordeel van deze fietsendrager is dat deze geschikt is voor het vervoeren van E-Bikes. De fietsendrager zelf is gemaakt van staal en aluminium waardoor de fietsendrager zeer sterk is. De fietsendrager weegt 18,4 kilogram en heeft een maximaal draagvermogen van 45 kilogram.

 

Daarnaast is het mogelijk om de fietsendrager te kantelen. Hierdoor blijft het mogelijk om de kofferbak te openen en te sluiten zonder dat u de fietsendrager eraf hoeft te halen. De fietsendrager is gemakkelijk te plaatsen op de trekhaak en kan vervolgens gemakkelijk worden aangesloten door middel van de 7 of 13-polige stekker.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van drie fietsen
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Uitbreidbaar met een oprijgoot
  • Geschikt voor E-Bikes
  • Diefstalbeveiliging

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Alphard Plus fietsendrager

Gewicht 18,4 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht