Home > Fietsendrager > Menabo Alphard fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Alphard fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
Alphard

Menabo Alphard fietsendrager

8003168016656

359.95 309.95

Fietsendrager met een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets en een oprijgoot. Gemaakt van sterk materiaal en voorzien van diefstalbeveiliging. Ideaal voor uw perfecte fietsvakantie.

Uitverkocht

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Alphard fietsendrager

De fietsendrager Alphard is een van de duurdere trekhaakdragers van Menabo. De voornaamste reden waarom deze fietsendrager een hoge prijs heeft, is omdat het aantal fietsen dat vervoerd kan worden, uitgebreid kan worden. Standaard kan de fietsendrager twee fietsen vervoeren. Door een speciale kit op de fietsendrager te zetten is het mogelijk om een derde fiets te vervoeren. Klik hier om deze kit te bekijken.

De trekhaak drager zelf is 16,2 kilogram en het maximale draagvermogen van de fietsendrager is 50 kilogram. Als u twee fietsen wilt vervoeren is het gemiddelde gewicht per fiets 25 kilogram. Mocht u gebruik maken van de kit voor een derde fiets, houd u er dan rekening mee dat het gemiddelde gewicht per fiets lager ligt.

De fietsendrager Alphard is gemakkelijk te plaatsen op uw trekhaak en kan gemakkelijk worden aangesloten op uw auto door middel van de 7 of 13-polige stekker. Deze fietsendrager kan ook nog worden uitgebreid met een oprijgoot. Met deze oprijgoot kunt u uw fietsen gemakkelijk zonder hulp van andere, op de fietsendrager plaatsen. Klik hier om deze oprijgroot te bekijken.

Als een van de weinige fietsendragers heeft deze fietsendrager diefstalbeveiliging. Hiermee zorgt u ervoor dat uw fietsen veilig staan en kunt u rustig de fietsen alleen laten. Daarnaast is de fietsendrager kantelbaar. Dit houdt in dat u zelfs met de fietsen erop, uw kofferbak kunt openen. Dit is erg handig als u nog even wat bent vergeten in te pakken of uit de kofferbak te halen.

 

Deze fietsendrager is ook verkrijgbaar in een drie fietsen variant. Klik hier om de Alphard Plus te bekijken.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Uitbreidbaar met een oprijgoot
  • Diefstalbeveiliging
  • Geschikt voor E-Bikes

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: Het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager mag niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komen en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijden.

 

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Alphard fietsendrager

Gewicht 16,2 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht