Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Menabo Altair fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Altair fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
Altair

Menabo Altair fietsendrager

8003168018292

399.95 379.95

Altair trekhaakdrager voor het vervoeren van twee fietsen. Uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets en een oprijgoot. Gemaakt van zeer sterk materiaal en voorzien van diefstalbeveiliging.

Uitverkocht

Beschrijving Menabo Altair fietsendrager

De fietsendrager Altair van Menabo is een trekhaakdrager waarmee u twee fietsen kunt vervoeren. De fietsendrager zelf weegt 16,35 kilogram en heeft een maximaal draagvermogen van 50 kilogram. De trekhaakdrager is gemaakt van staal en aluminium waardoor deze drager zeer sterk is.

De fietsendrager is voorzien van een kantelmechanisme. Zo kunt u gemakkelijk de fietsendrager naar beneden zetten en bij de spullen in de kofferbak komen. Zo hoeft u niet steeds eerst de fietsen van de fietsendrager te halen.

De fietsendrager is voorzien van diefstalbeveiliging. Hiermee voorkomt u dat als u ergens de auto parkeert de fietsen worden gestolen. Zo kunt u met een gerust hard uw fietsen alleen laten op de drager.

De fietsendrager kan gemakkelijk worden geplaatst op de trekhaak van uw auto. Vervolgens kunt u de 7 of 13-polige stekker aansluiten aan uw auto. Daarna kunt u de fietsen op de drager plaatsen en vastmaken. Mocht u de fietsen nog gemakkelijker op de drager willen plaatsen, kunt u gebruik maken van een oprijgoot. Klik hier om deze oprijgoot te bekijken.

 

Deze trekhaakdrager heeft ook nog een mogelijkheid om een kit op te zetten. Hiermee wordt het mogelijk om een derde fiets te vervoeren. Klik hier om deze kit te bekijken.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van maximaal twee fietsen
  • Uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Uitbreidbaar met een oprijgoot
  • Geschikt voor het vervoeren van E-Bikes

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: Het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager mag niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komen en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijden.

 

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Altair fietsendrager

Gewicht 16,35 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht