Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Menabo fietsdrager Asso
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo fietsdrager Asso

MENABO

Asso

Menabo fietsdrager Asso

8003168160045

84.95

Met de Asso dak drager van Menabo kunt u één fiets vervoeren. Gemaakt van licht materiaal waardoor de drager gemakkelijk mee te nemen is. Voorzien van diefstalbeveiliging waardoor uw fietsen veilig staan op de drager. Ideaal voor een dagje weg met uw fiets!

5 op voorraad

Beschrijving Menabo fietsdrager Asso

De Asso fietsendrager van Menabo is een van de prijzigere dak dragers van Menabo. De drager is gemaakt van aluminium waardoor de drager zeer licht is. Hierdoor is de drager gemakkelijk mee te nemen wanneer de drager niet nodig is.

De dak fietsendrager is 2,5 kilogram en heeft een draagvermogen van 15 kilogram. De drager kan gemakkelijk worden bevestigd aan de dak dragers van uw auto.

De drager is ook voorzien van diefstalbeveiliging. Hiermee kunt u uw fietsen goed beveiligen en zorgt u ervoor dat uw fietsen niet gestolen kunnen worden. Diefstalbeveiliging is vooral handig als u de auto met de fietsen op de drager even alleen wilt laten. Dankzij de diefstalbeveiliging hoeft u niet meer na te denken over dat uw fietsen kunnen worden gestolen.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van één fiets
  • Diefstalbeveiliging
  • Gemaakt van sterk en zeer licht materiaal
  • TüV gekeurd

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo fietsdrager Asso

Gewicht 2,5 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht