Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Menabo fietsdrager Huggy lock
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo fietsdrager Huggy lock

MENABO

Huggy lock

Menabo fietsdrager Huggy lock

8431957025730

49.95

De Hyggy Lock is een van de voordeligste dak fietsendrager van Menabo. Hiermee kunt u één fiets vervoeren. Gemakkelijk te plaatsen en voorzien van diefstalbeveiliging. Ideaal voor een dagje weg met uw fiets.

Beschrijving Menabo fietsdrager Huggy lock

De Huggy Lock fietsendrager van Menabo is een van de voordeligste dak dragers van Menabo. Met deze drager kunt u één fiets vervoeren. De dak drager is gemaakt van staal waardoor deze drager zeer sterk is. De drager zelf weegt 2,9 kilogram en heeft een draagvermogen van 15 kilogram. Doordat de drager zo licht is, is de drager gemakkelijk mee te nemen achterin de auto. U kunt de drager vervolgens gemakkelijk plaatsen wanneer u hem nodig heeft.

De drager is zeer gemakkelijk te plaatsen op het dak van uw auto. Door middel van de bevestigingspinnen aan de onderkant, kunt u de drager vastmaken aan uw dak dragers. Vervolgens plaatst u uw fiets op de drager en maakt u de fiets met het naar boven uitstekende frame vast.

De drager is ook voorzien van diefstalbeveiliging. Hiermee staan uw fietsen veilig en kunt u uw fietsen met een gerust hard alleen laten. Dit is vooral handig als u op vakantie gaat met uw fietsen.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van één fietsen
  • Diefstalbeveiliging
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

 

Specificaties Menabo fietsdrager Huggy lock

Gewicht 2,9 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht