Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Menabo fietsdrager Juza
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo fietsdrager Juza

MENABO

Juza

Menabo fietsdrager Juza

123672

99.95

Beschrijving Menabo fietsdrager Juza

Met de Juza fietsendrager van Menabo kunt u één fiets vervoeren op het dak van uw auto. Mocht u meerdere fietsen willen vervoeren, dan kunt u meerdere dak dragers kopen. Deze kunt u vervolgens naast elkaar plaatsen op uw dak dragers. Dit is een groot voordeel als u nog niet weet hoeveel fietsen u wilt vervoeren.

De drager zelf weegt 3,4 kilogram en is gemaakt van licht gewicht aluminium. Hierdoor is de drager gemakkelijk te plaatsen op het dak van uw auto en mee te nemen als u de drager niet gebruikt. Het maximale draagvermogen van deze drager is 17 kilogram.

De Juza fietsendrager is voornamelijk bedoeld voor het vervoeren van grote fietsen, mountainbikes en racefietsen. De drager is ook voorzien van diefstalbeveiliging. Hierdoor staan uw fietsen veilig op het dak van uw auto en kunt u uw fietsen met een gerust hard alleen laten.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van één fietsen
  • Diefstalbeveiliging
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • Zeer licht
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • TüV gekeurd

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo fietsdrager Juza

Gewicht 3,4 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht

Vergelijkbare producten