Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Mebabo Polaris 2 achterklepdrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Mebabo Polaris 2 achterklepdrager

MENABO

Aanbieding!
polaris-2-77900000

Mebabo Polaris 2 achterklepdrager

8003168016618

299.95 269.95

De Menabo Polaris 2 is een fietsendrager die is ontwikkeld voor bredere banden. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u uw mountainbike wilt vervoeren en geen beschikking heeft over een trekhaag of liever geen fietsen vervoert op het dak. De Menabo Polaris 2 achterklep fietsendrager is de meeste veilige fietsendrager voor fietsen met brede banden. De drager kan twee fietsen dragen tot 30KG (2 x 15 KG, of 1 x 30 KG).

Uitverkocht

Beschrijving Mebabo Polaris 2 achterklepdrager

De Menabo Polaris 2 achterklep fietsendrager van  is een van de beste achterklepdragers van het italiaanse fietsendrager merk. De fietsendrager heeft 2 rails waarop 1 of 2 fietsen kunnen worden vervoerd. De rail is extra breed waardoor deze ook geschikt is voor het vervoeren van fietsen met een bredere band zoals bijvoorbeeld een mountainbike (MTB).

De fietsendrager kan op de achterklep van de meeste auto’s worden bevestigd. Of deze ook geschikt is voor uw auto kunt u eenvoudig controleren op onze website of aan de hand van de toepassingslijst. Wij raden u aan om uw auto in te voeren op onze hoofdpagina. Vervolgens worden de fietsendragers getoond die op uw auto passen. Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.

De fietsendrager zelf weegt 11 kilogram en heeft een draagvermogen van 30 kilogram. De achterklepdrager is gemaakt van licht en sterk staal waardoor de fietsendrager lang mee gaat.

Voordelen van de Menabo Polaris 2

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Extra brede rails voor vervoer van bijvoorbeeld MTB
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

Let op: het kan zijn dat deze fietsendrager niet geschikt is voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Wellicht kunt u dus maar maximaal 1 elektrische fietsen vervoeren. Let er ook op dat het totale gewicht de fietsen niet boven de 30 kg komen. Een E-Bike is over het algemeen zwaarder dan een normale fiets.

Specificaties Mebabo Polaris 2 achterklepdrager

Aantal Fietsen

,

Bevestiging

Draagvermogen

Eigen Gewicht

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Kantelbaar

Kleur

Materiaal

Maximale Snelheid

Type Stekker

Veiligheidskeurmerk

Vouwbaar