Home > Fietsendrager > Menabo Logic 2 fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Logic 2 fietsendrager

MENABO

logic-237900000

Menabo Logic 2 fietsendrager

8003168863045

224.95

Fietsendrager Logic 2 van Menabo. Gemaakt van licht en sterk materiaal en gemakkelijk te bevestigen. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

1 op voorraad

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Logic 2 fietsendrager

Met de fietsendrager Logic 2 van Menabo is het mogelijk om drie fietsen te vervoeren op de achterklep van uw auto. Deze drager is gemakkelijk te bevestigen op uw auto aangezien de achterklepdrager maar 12 kilogram weegt. Het maximale draagvermogen van deze fietsendrager is 30 kilogram.

 

Een groot voordeel van deze achterklepdrager is dat de kofferbak beschikbaar blijft. Mocht u de kofferbak openen let er dan wel op dat de fietsen goed zijn bevestigd aan de drager om te voorkomen dat de fietsen op het dak van uw auto vallen.

 

Het unieke van deze fietsendrager is dat u geen gespjes nodig hebt voor de banden van de fietsen aan de drager vast te maken. U hoeft dus alleen de fietsen aan de bovenkant van de drager te bevestigen.

 

Let op: Deze fietsendrager past niet op alle auto’s. Wij raden u aan om uw auto in te voeren op onze hoofdpagina. Vervolgens worden de fietsendragers getoond die op uw auto passen. Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.

Klik hier om een instructievideo van deze fietsendrager te bekijken.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Gemaakt van licht en sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Kofferbak blijft beschikbaar

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Logic 2 fietsendrager

Gewicht 12,3 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

,

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht