Home > Fietsendrager > Menabo Naos Eco fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Naos Eco fietsendrager

MENABO

Naos Eco

Menabo Naos Eco fietsendrager

8003168016649

179.95

De Naos Eco is de voordeligste fietsendrager in de serie Naos. Met deze drager kunt u twee fietsen vervoeren. De drager is ook uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets. Ideaal voor een dagje weg met uw fietsen.

1 op voorraad

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Naos Eco fietsendrager

De Naos Eco fietsendrager van Menabo is de voordeligste uit de serie Naos en is een van de meest verkochte fietsendragers met trekhaak bevestiging in Nederland. Met deze fietsendrager kunt u twee fietsen vervoeren. Met een optionele uitbreidingskit kan er zelfs een derde fiets worden gedragen.

De fietsendrager is gemaakt van staal. Hierdoor is de fietsendrager zeer sterk en gaat de drager lang mee. De trekhaak drager weegt 9,9 kilogram en heeft een maximaal draagvermogen van 45 kilogram.

De fietsendrager is gemakkelijk aan te sluiten op de trekhaak van uw auto. U plaatst de drager op de trekhaak van uw auto en sluit vervolgens de 7 of 13-polige stekker aan. Hierna kunt u de fietsen op de drager plaatsen.

De fietsendrager Naos Eco is niet voorzien van een kantel systeem. Hierdoor moet u, als u iets uit de kofferbak wilt halen, de fietsendrager van de trekhaak halen. De Naos Tilting en de Naos Rapid zijn wel voorzien van een kantel systeem. Dit zijn dezelfde dragers maar dan voorzien van extra opties.

De fietsendragers uit de serie Naos moeten zelf in mekaar worden gezet. Dit kost ongeveer een half uur van uw tijd.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Naos Eco fietsendrager

Gewicht 9,9 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht