Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Menabo Wizard 2 fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Wizard 2 fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
Wizard 2

Menabo Wizard 2 fietsendrager

8003168236047

179.95 149.95

De fietsendrager Wizard 2 van Menabo is een van de goedkoopste fietsendragers waarmee u twee fietsen kunt vervoeren. Gemakkelijk te bevestigen gemaakt van zeer sterk materiaal. Ideaal voor uw fietsvakantie!

Beschrijving Menabo Wizard 2 fietsendrager

Met de fietsendrager Wizard 2 van Menabo kunt u gemakkelijk twee fietsen vervoeren. De fietsendrager is gemakkelijk te plaatsen aangezien de drager gemaakt is van een licht materiaal. Het voordeel van deze fietsendrager is dat deze drager voordelig geprijsd is en dat de prijs-kwaliteitsverhouding perfect is.

De drager kan gemakkelijk worden geplaatst op de trekhaak van uw auto. Vervolgens sluit u de 7 of 13-polige stekker aan op uw auto en kunt u de fietsen plaatsen op de drager. Het maximaal draagvermogen van deze drager is 30 kilogram.

Het nadeel van deze trekhaakdrager is dat de kofferbak van uw auto niet beschikbaar is. Mocht u wat vergeten zijn om uit de kofferbak te halen, dan moet u de fietsendrager van de auto af halen. Gelukkig heeft Menabo hieraan gedacht en hebben ze de Wizard 2 Tilting gemaakt. Dit is dezelfde drager maar bij de Wizard 2 Tilting blijft het mogelijk om bij uw kofferbak te komen. Klik hier om de Wizard 2 Tilting te bekijken.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Gemaakt van sterk en licht materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Voordelig geprijsd

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Wizard 2 fietsendrager

Gewicht 10,2 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht

Vergelijkbare producten