Toont alle 4 resultaten

Show sidebar
Show Alle

U wilt een fietsendrager die geschikt is voor het vervoeren van uw elektrische fiets. Fietsendragers voor elektrische fietsen kunnen een hoger gewicht verdragen dan een normale fietsendrager. Het gewicht van de accu van uw elektrische fiets en het frame dat doorgaans dikker en zwaarder is stellen dus nieuwe eisen aan uw nieuwe fietsendrager. Op een traditionele fietsendrager die niet geschikt is loopt u namelijk kans uw kostbare e-bike of elektrische fiets te verliezen onderweg. Dat wilt u niet en uw medeweggebruikers al helemaal niet. Stelt u zich eens voor…

Fietsendragers voor elektrische fietsen

Op Fietsendrager4u hebben wij een compleet assortiment aan fietsendragers die speciaal ontwikkeld zijn voor het vervoeren van uw elektrische fietsen. Wij voeren bekende en betrouwbare merken zoals Twinny Load, Menabo, Yakima en Thule. Welk merk fietsendrager u ook kiest, zorg er altijd voor dat deze past op uw voertuig en deze ruim voldoende gewicht kan verdragen.

Ook voor andere type e-bike’s zoals elektrische mountainbikes of racefietsen bieden wij een passende oplossing. Bekijk ons ruime assortiment en koop vandaag nog een fietsendrager die 100% geschikt is voor het vervoer van e-bikes en elektrische fietsen en voldoet aan alle regelgeving die hiervoor geldt.

Om betrouwbaar te kunnen vaststellen welke fietsendrager het meest geschikt is dient u na te gaan wat het gewicht is van uw elektrische fiets. Als u de accu eenvoudig kunt demonteren dan is dat een goede start, ook tegen eventuele diefstal hiervan, maar er is meer dan dat. Het frame is vaak dikker, zwaarder en sommige e-bikes bieden niet de mogelijkheid de accu te demonteren. In dat geval dient u zeker te kiezen voor een fietsendrager die geschikt is voor het vervoeren van fietsen met een hoger gewicht.

Op deze pagina treft u alle fietsendragers uit ons assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor het vervoer van e-bikes en elektrische fietsen. Alle getoonde fietsendragers zijn uitvoerig getest en gekeurd en voldoen aan alle normen en wetgeving. Kies voor veilig en betrouwbaar op weg met een fietsendrager die wél geschikt is voor uw elektrische fietsen via Fietsendrager4u!