Enig resultaat

Show sidebar
Show Alle

Met een Menabo fietsendrager haalt u Italiaanse kwaliteit en design in huis. Op Fietsendrager4u hebben wij een complete collectie met Menabo fietsendragers die voldoen aan alle regelgeving, hoge eisen qua comfort, betrouwbaarheid, design en gebruikersgemak. Alle Menabo fietsendragers zijn uitvoerig getest en voorzien van alle veiligheids keurmerken, waaronder het TÜV keurmerk. Hierdoor kunt u de Menabo fietsendrager gebruiken in Nederland en de rest van Europa. De meeste fietsendragers zijn door het gebruik van aluminium en andere lichtgewicht materialen zeer handzaam, zuinig en licht zonder daarbij enige consessie te doen op robustheid en kwaliteit. Het (de)monteren van een fietsendrager is daarmee eenvoudig en zeer gemakkelijk.

Binnen het assortiment Menabo fietsendragers beschikken wij over dragers die ook geschikt zijn voor E-Bikes en Elektrische fietsen. Tevens zijn er speciale dragers beschikbaar voor bijvoorbeeld mountainbikes en racefietsen. Uiteraard bieden wij ook de traditionele fietsendrager voor op het dak, trekhaak en op de achterklep.

Koop uw Menabo fietsendrager via Fietsendrager4u en heb hem morgen in huis. Handig als u snel op vakantie gaat of een leuke fietstrip hebt gepland iets verderop!