Toont alle 6 resultaten

Show sidebar
Show Alle

Twinny Load heeft zich sinds de oprichting in begin jaren ’80 weten te ontwikkelen tot de specialist op het gebied van fietsendragers. Dit Nederlandse merk met eigen productiecapaciteit maakt fietsendragers van topkwaliteit. Daarbij wordt er altijd gewerkt met kwaliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Innovatie staat bovenaan en dat resulteert dan ook in uiterst gebruiksvriendelijke fietsendragers die geschikt zijn voor alle eisen en wensen van de hedendaagse markt. Zo is de Twinny Load Ewing, een fietsendrager speciaal ontwikkeld voor elektrische fietsen, door de ANWB getest in 2017 en heeft deze een 4-sterren beoordeling mogen ontvangen.
Met meer dan 1 miljoen verkochte fietsendragers is Twinny Load een toonaangevende speler in de markt van fietstransport. Kortom, een betrouwbaar Nederlandse merk met een scherpe prijs en goede producten.

Op Fietsendrager4u bieden wij de belangrijkste producten uit het Twinny Load productassortiment tegen zeer scherpe prijzen. Voor het vinden en kopen van een nieuwe Twinny Load fietsendrager is Fietsendrager4u de online shop!