Bij Fietsendrager4u heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Een begrijpelijke uitzondering moeten we maken voor producten met een beschadigde verpakking.

Retourneren van artikelen
Om een artikel te retourneren dient deze voldoende gefrankeerd en in de gave, originele verpakking naar ons retour gezonden worden (ongefrankeerd wordt automatisch geweigerd). Indien u een artikel naar ons retour zendt, dient u deze altijd te voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Alleen dan kunnen wij een correcte en vlotte afhandeling kunnen garanderen. Vergeet uw afzendadres niet te vermelden op de retourverpakking.

Het product wat geretourneerd wordt dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het product moet in goede staat verkeren en in de originele verpakking zitten.
  • De verpakking moet intact zijn.
  • Alle onderdelen van het product moeten intact en compleet zijn.

Hieronder kunt u het retourformulier downloaden welke u dient mee te sturen met uw bestelling / artikel.
Download het retourformulier

Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal dan binnen 14 dagen worden gecrediteerd.

Ruilen en vervangende artikelen
Heeft u een verkeerde keuze gemaakt? Of toch liever een ander product? Geen enkel probleem! Bestel het gewenste artikel en stuur ons de artikelen terug die u graag zou willen ruilen. Vergeet daarbij niet opnieuw af te rekenen. Om een artikel te retourneren dient deze voldoende gefrankeerd en in de gave, originele verpakking naar ons retour gezonden worden (ongefrankeerd wordt automatisch geweigerd). Indien u een artikel naar ons retour zendt, dient u deze altijd te voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Alleen dan kunnen wij een correcte en vlotte afhandeling kunnen garanderen. Vergeet uw afzend adres niet te vermelden op de retourverpakking.

Hieronder kunt u het retourformulier downloaden welke u dient mee te sturen met uw bestelling / artikel.

DOWNLOAD DE RETOUR INSTRUCTIES

Wilt u graag uw sneeuwkettingen retourneren? Download en print dan ons speciale retourformulier.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal dan binnen 14 dagen worden gecrediteerd.

Voor vervangende verzendingen gelden dezelfde levertijden als voor nieuwe bestellingen.