Fietsendrager voor 1 fietsen


Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Fietsendrager voor 1 fietsen

Toont alle 9 resultaten

Fietsendrager voor 1 fietsen

Bent u op zoek naar een fietsendrager voor slechts één fiets? Dan hebben wij de bovenstaande fietsendragers voor u geselecteerd. Deze fietsendragers zijn te monteren op het dak van uw auto.

Het grote voordeel van een dak drager is dat u de mogelijkheid heeft om meerdere dak dragers op het dak van uw auto te plaatsen. Mocht u dus eerst één fiets willen vervoeren, dan kunt u er later altijd eentje bij kopen waardoor u twee of meer fietsen kunt vervoeren.

Nog een groot voordeel van deze dragers, is de prijs. De dragers zijn voordelig geprijsd aangezien ze ook maar één fiets kunnen vervoeren. De dragers zijn ook gemakkelijk op te bergen en gemakkelijk te plaatsen op het dak van uw auto.

Aan de linkerkant van deze pagina kunt u gebruik maken van de filters. Deze zijn ervoor om te zorgen dan u beter uw keus kunt maken.

Bent u opzoek naar een fietsendrager waarmee u twee fietsen kunt vervoeren? Hierboven staan alle fietsendragers die geschikt zijn voor het vervoeren van twee fietsen.

De bovenstaande fietsendragers zijn geschikt voor het vervoeren van twee fietsen op de achterklep of trekhaak van uw auto. Door middel van de filters aan de linkerkant kunt u selecteren welke fietsendrager u wilt hebben.

Een aantal dragers die hierboven worden genoemd, zijn uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets. Hiermee is het mogelijk om niet twee, maar drie fietsen te vervoeren met uw fietsendrager. Dit is een groot voordeel als u nog niet weet hoeveel fietsen u wilt gaan vervoeren. De fietsendragers die uitgebreid kunnen worden met een kit voor een derde fiets zijn;

De Alphard, Alphard Plus en de Altair zijn uit te breiden met een oprijgoot. Hierdoor kunt u gemakkelijk de fietsen op de drager rijden. Klik hier om deze oprijgoot te bekijken.