Home > Fietsendrager > Twinny Load e-Carrier Basic fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Twinny Load e-Carrier Basic fietsendrager

TWINNY LOAD

Aanbieding!
7913033b
Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen

Twinny Load e-Carrier Basic fietsendrager

8719322331595

219.95 204.95

De Twinny Load e-Carrier Basic is een robuuste RDW goedgekeurde fietsendrager geschikt voor 2 (elektrische) fietsen. Handig en snel te monteren op de trekhaak door middel van de Swing koppeling.

43 op voorraad

Beschrijving Twinny Load e-Carrier Basic fietsendrager

Met deze solide Twinny Load e-Carrier Basic fietsendrager vervoert u zonder problemen maximaal twee (elektrische)fietsen. De e-Carrier Basic is een fietsendrager die geschikt is voor veel eisende gebruikers. Niet alleen is de fietsendrager RDW en TüV gekeurd, maar is tevens zeer eenvoudig in het gebruik. Met de swing-koppeling zet u de fietsendrager vast in een handomdraai op de kogel van de trekhaak. Met de fietsendrager vervoert u zorgeloos maximaal twee fietsen. De drager heeft een draagvermogen van 50 kg. Hiermee kunt u dus twee elektrische fietsen vervoeren zonder problemen (haal de accu wel even van de fiets). Tevens heeft de fietsendrager een kantelfunctie, dit is handig wanneer u bij de kofferbak moet zijn, u hoeft dan niet de hele fietsendrager te demonteren. Bovendien is de fietsendrager erg veilig, niet alleen op de weg maar ook door het koppelingsslot wat vergrendeld wordt op de trekhaak. De fietsendrager is voorzien van afsluitbare frameklemmen. Zo weet u zeker dat uw fiets veilig kan worden vervoerd op uw trekhaak.

De fietsendrager is gemaakt van staal, aluminium en kunststof. Hierdoor is de fietsendrager zeer sterk en licht van gewicht. De fietsendrager zelf weegt ongeveer 15 kg. Met een draagvermogen van 50 kilogram kunt u maximaal twee fietsen van 25 kg vervoeren. De Twinny Load e-Carrier Basic is daarmee ook geschikt voor elektrische fietsen.

De fietsendrager is voorzien van verlichting, wielgoten, wielbevestiging en is kantelbaar. Daarnaast kan er eenvoudig een kentekenplaat worden gemonteerd op de drager. U sluit de fietsendrager aan middels de 13 polige stekker. Ideaal wanneer u vaak op pad gaat met uw auto en elektrische fietsen.

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van maximaal twee elektrische fietsen
  • Gemakkelijk en snel te gebruiken
  • Swing-koppeling voor snelle (de)montage
  • Vergredenbaar op de trekhaakkogel met een slot
  • Wielgoten en wielbevestiging
  • Inclusief verlichting en 13 polige aansluiting
  • TüV gekeurd

TüV Keuring

Alle producten van Twinny Load zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

Let op : voor het vervoeren van twee elektrische fietsen dient u de accu’s van uw fietsen af te nemen in verband met de maximale draaglast.

Specificaties Twinny Load e-Carrier Basic fietsendrager

Gewicht 13 kg
Afmetingen 136 × 58 × 82.5 cm
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

,

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht