Home > Fietsendrager > Twinny Load e-Wing fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Twinny Load e-Wing fietsendrager

TWINNY LOAD

Aanbieding!
Twinny Load E-Wing
Twinny Load E-WingTwinny Load E-WingTwinny Load E-WingTwinny Load E-WingTwinny Load E-WingTwinny Load E-WingTwinny Load E-WingTwinny Load E-Wing

Twinny Load e-Wing fietsendrager

8712405130504

399.95 379.95

In de Twinny Load e-Wing fietsendrager komen kwaliteit, design en functionaliteit samen. De e-Wing is geschikt voor 2 (elektrische) fietsen en wordt door middel van een afsluitbare snelkoppeling gemonteerd op de trekhaakkogel. Deze fietsendrager voor op de trekhaak beschikt over een voetbediende kantelfunctie, waardoor uw kofferbak ten alle tijden bereikbaar blijft. Uiteraard is de fietsendrager voorzien van afsluitbare frameklemmen.

57 op voorraad

Beschrijving Twinny Load e-Wing fietsendrager

Met de Twinny Load e-Wing fietsendrager slaat u uw vleugels uit als het gaat om het vervoeren van uw fietsen op de trekhaak. De drager is geschikt voor maximaal twee (elektrische)fietsen en met bijzondere designverlichting is deze drager een lust voor het oog. De e-Wing is van de best verkochtte fietsendragers en dat is niet zo gek. Als veeleisende automobilist wilt u alleen het beste voor het vervoer van uw fietsen. De e-Wing maakt dit mogelijk in een handomdraai. De drager beschikt over een snelkoppeling waardoor montage is gepiept zonder vleugellam te raken – de e-Wing wordt namelijk afgemonteerd geleverd in doos.

Uiteraard kunt u met deze fietsendrager vakkundig vergrendelen op uw trekhaak middels een slot en vervoert u in gemakkelijk, eenvoudig en zonder veel moeite tot maximaal twee (elektrische) fietsen met deze design fietsendrager. Bijkomend voordeel is dat deze drager kan worden ingeklapt zodat deze gemakkelijk is op te bergen wanneer u deze niet gebruikt. Met de handige voetbedienbare kantelfunctie plaats u uw elektrische of gewone fiets zonder enige moeite en kunt u altijd bij uw spullen in de kofferbak.

De fietsendrager heeft een draagvermogen van maar liefst 56 kg. Hiermee kunt u dus twee elektrische fietsen vervoeren zonder problemen. De fietsendrager is voorzien van afsluitbare frameklemmen. Zo weet u zeker dat uw fiets veilig kan worden vervoerd op uw trekhaak zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verlies of diefstal.

De fietsendrager is gemaakt van staal, aluminium en kunststof. Hierdoor is de fietsendrager zeer sterk en licht van gewicht. De fietsendrager zelf weegt iets minder dan 17 kg en is daarmee handzaam in het gebruik. Met het draagvermogen van 56 kilogram kunt u maximaal twee fietsen van 28 kg vervoeren. De Twinny Load e-Wing is daarmee uitermate geschikt voor elektrische fietsen en staat in de top als het gaat om het draagvermogen.

De fietsendrager is voorzien van verlichting, wielgoten, wielbevestiging en is kantelbaar. Daarnaast kan er eenvoudig een kentekenplaat worden gemonteerd op de drager. U sluit de fietsendrager aan middels de 7/13 polige stekker – en is daarmee geschikt voor vrijwel iedere auto met een trekhaal. Ideaal wanneer u vaak op pad gaat met uw auto en elektrische fietsen.

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van maximaal twee elektrische fietsen
  • Gemakkelijk en snel te gebruiken
  • Hoog draagvermogen van 56 kg
  • Vergredenbaar op de trekhaakkogel met een slot
  • Wielgoten en wielbevestiging
  • Inclusief verlichting en 7/13 polige aansluiting
  • TüV gekeurd
  • Afgemonteerd in doos

TüV Keuring

Alle producten van Twinny Load zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

Let op : voor het vervoeren van twee elektrische fietsen raden wij u aan de accu’s van uw fietsen af te nemen in verband met de maximale draaglast.

Specificaties Twinny Load e-Wing fietsendrager

Gewicht 16.8 kg
Afmetingen 135 × 69 × 70 cm
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

,

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht