Home > Fietsendrager > Twinny Load Easy fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Twinny Load Easy fietsendrager

TWINNY LOAD

Twinny Load Easy
Twinny Load Easy

Twinny Load Easy fietsendrager

8712405130207

59.95

Fietsendrager Easy van Twinny Load met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Gemaakt van metaal. Ideaal wanneer je niet zo vaak fietsen vervoerd en niet te veel wil betalen voor een fietsendrager voor op de trekhaak.

8 op voorraad

Beschrijving Twinny Load Easy fietsendrager

Met deze handige Twinny Load Easy fietsendrager vervoert u zonder problemen maximaal twee fietsen. De Easy is een van de meest voordelige fietsendragers voor op de trekhaak en is uitvoerig getest en beproeft. Door middel van één eenvoudige handeling zet u de fietsendrager vast op uw trekhaakkogel (50mm). Door middel van het slot wordt deze vergrendeld aan de trekhaak.

Het stevige frame van de fietsendrager is voorzien van een foamlaag ter bescherming van uw fietsen. Wanneer u de fietsendrager niet gebruikt is deze makkelijk en compact op te bergen en neemt u hem eenvoudig mee in uw kofferbak.

De fietsendrager is gemaakt van metaal en kunststof. Hierdoor is de fietsendrager zeer sterk en weegt daarom maar 5,5 kilogram. De fietsendrager zelf heeft een maximaal draagvermogen van 30 kilogram en kan dus maximaal twee fietsen van 15 kg vervoeren. De Twinny Load Easy is niet geschikt voor elektrische fietsen. Bovendien kan het nodig zijn om het stuur te demonteren wanneer u twee fietsen gaat vervoeren, dit vanwege zijn handzame formaat.

De fietsendrager heeft geen verlichting, wielgoten of wielbevestiging en is niet kantelbaar. Daarmee valt deze fietsendrager in het goedkopere segment. Minder features, maar een lekkere voordelige prijs. Ideaal wanneer u niet zo vaak uw fiets vervoerd.

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van maximaal twee fietsen
  • Gemakkelijk en snel te gebruiken
  • Compact en handig op te bergen
  • Vergredenbaar op de trekhaakkogel met een slot
  • Foam laag ter bescherming van uw fietsen
  • TüV gekeurd
  • Voordelige prijs

TüV Keuring

Alle producten van Twinny Load zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

Let op : voor het vervoeren van damesfietsen kan het noodzakelijk zijn een hulpstuk nodig te hebben omdat de meeste damesfietsen niet beschikken over een horizontale stang.

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Specificaties Twinny Load Easy fietsendrager

Gewicht 6 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht