Home > Fietsendrager > Menabo Biki 3 fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Biki 3 fietsendrager

MENABO

Biki 3

Menabo Biki 3 fietsendrager

8003168805076

59.95

De Biki 3 is een van de goedkoopste fietsendragers van Menabo. De fietsendrager is geschikt voor het vervoeren van drie fietsen. De drager is licht in gewicht en heel sterk dankzij het stalen frame.

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Biki 3 fietsendrager

De fietsendrager Biki 3 van Menabo is een van de goedkoopste achterklepdrager waarmee je maximaal drie fietsen kunt vervoeren. Deze fietsendrager is zeer geschikt voor als u geen trekhaak of dak dragers heeft. Een ander groot voordeel van deze drager is dat u uw fietsen gemakkelijk kunt plaatsen op de drager.

De fietsendrager wordt geleverd met bevestigingsklemmen waarmee je de fietsendrager stevig kunt bevestigen aan uw auto. De bevestigingsklemmen zijn voorzien van een rubberlaagje waardoor de auto niet beschadigd. Om de achterklep drager zelf zitten ook nog stukjes schuim. Dit is om te voorkomen dat de fietsendrager uw auto beschadigd. Daarnaast heeft Menabo aan de bovenkant van de fietsendrager rubbers geplaatst. Dit is om te voorkomen dat uw fietsen of fietsendrager beschadigd.

De achterklepdrager is gemaakt van licht gewicht staal. Dit zorgt ervoor dat de fietsendrager zeer licht van gewicht is maar ook heel erg sterk. De fietsendrager zelf weegt daardoor maar 3,7 kilogram en heeft een maximaal draagvermogen van 45 kilogram. Houd er rekening mee dat er 15kg gemiddeld per fiets wordt gerekend.

De Biki 3 is ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Daardoor is deze fietsendrager zeer geschikt voor als u de fietsendrager niet vaak gebruikt. Zo heeft u een fietsendrager voor een voordelig prijsje die kwalitatief zeer goed is.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van maximaal drie fietsen
  • Gemaakt van zeer licht materiaal
  • TüV gekeurd
  • Voordelig geprijsd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Biki 3 fietsendrager

Gewicht 3,7 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht