Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Menabo E-dison fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo E-dison fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
E-dison
E-Dison fietsendragerE-Dison fietsendragerE-Dison fietsendragerE-Dison fietsendrager

Menabo E-dison fietsendrager

8003168954040

369.95 359.95

Menabo M-plus E-dison. Trekhaak bevestiging met Quick Lock. Zachte grijpers voor het vastzetten van het frame. Kantelbaar. Metalen bevestiging. Aluminium frame. Incl. sloten. 60 kg draagvermogen.

Uitverkocht

Beschrijving Menabo E-dison fietsendrager

De fietsendrager E-Dison is een van de weinige fietsendragers van Menabo die E-bikes ondersteunt. Met deze drager is het mogelijk om twee fietsen te vervoeren.

Doordat de drager een hoog draagvermogen heeft is deze trekhaak drager geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen. De drager zelf weegt 15 kilogram en heeft een draagvermogen van 60 kilogram. De fietsendrager is gemaakt van staal en aluminium waardoor de drager zeer sterk is en lang mee gaat.

Een van de voordelen die deze drager heeft, is dat de fietsendrager kantelbaar is. Dit houdt in dat als u de fietsen op de drager plaatst, dat de kofferbak van uw auto beschikbaar blijft. Mocht u wat vergeten zijn in uw kofferbak te plaatsen of als u wat vergeten bent eruit te halen, heeft dit zeker een voordeel.

De drager is ook voorzien van een Quick Lock systeem. Dit houdt in dat de drager gemakkelijk te plaatsen is op de trekhaak van uw auto. U plaatst de drager op uw trekhaak en drukt vervolgens de hendel naar beneden.

De E-Dison is ook voorzien van diefstalbeveiliging. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over uw fietsen. U kunt uw E-Bikes met een gerust hard op de drager laten staan.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Diefstalbeveiliging
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Quick Lock systeem
  • Kantel systeem
  • Geschikt voor E-Bikes / Elektrische fietsen

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: Zorg ervoor dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo E-dison fietsendrager

Gewicht 15 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht