Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Menabo Project Tilting 2 fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Project Tilting 2 fietsendrager

MENABO

Project Tilting 2

Menabo Project Tilting 2 fietsendrager

8003168201045

229.95

De Project Tilting fietsendrager van Menabo waarmee u twee fietsen kunt vervoeren. Gemaakt van sterk materiaal en voorzien van een kantel systeem. Ook verkrijgbaar in een variant waarmee drie fietsen kunnen worden vervoerd.

1 op voorraad

Beschrijving Menabo Project Tilting 2 fietsendrager

Met de Project Tilting fietsendrager van Menabo kunt u twee fietsen vervoeren. De drager zelf weegt 14,5 kilogram en heeft een draagvermogen van 30 kilogram. De trekhaak drager is gemaakt van staal en aluminium waardoor de drager zeer sterk is.

De fietsendrager is ook voorzien van een kantel systeem. Hierdoor blijft de kofferbak beschikbaar als u uw fietsen op de drager heeft staan. De drager is gemakkelijk te plaatsen op de trekhaak van uw auto. Vervolgens kunt u de verlichting aansluiten door middel van de 7 of 13-polige stekker.

De fietsen kunnen gemakkelijk op de drager worden geplaatst. Als u dat gedaan heeft, maakt u de fietsen vast aan de drager door middel van gespjes.

Deze fietsendrager is ook verkrijgbaar in een variant waarmee u drie fietsen kunt vervoeren. Klik hier om deze fietsendrager te bekijken.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Voorzien van een kantel systeem
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

 

Specificaties Menabo Project Tilting 2 fietsendrager

Gewicht 14,5 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht