Home > Fietsendrager > Menabo fietsendrager > Menabo Winny fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Winny fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
Winny

Menabo Winny fietsendrager

8003168946045

354.95 349.95

De Winny fietsendrager van Menabo is ideaal voor het vervoeren van twee fietsen. Gemakkelijk te plaatsen op de trekhaak van uw auto en voorzien van een kantel systeem waardoor uw kofferbak beschikbaar blijft.

Uitverkocht

Beschrijving Menabo Winny fietsendrager

Met de Winny fietsendrager van Menabo kunt u twee fietsen vervoeren. De Winny fietsendrager is gemaakt van staal en aluminium waardoor de drager zeer sterk is en lang mee gaat. De drager zelf weegt 17,6 kilogram en heeft een maximaal draagvermogen van 45 kilogram.

De drager is gemakkelijk aan te sluiten op uw auto. U plaatst de drager op uw trekhaak en sluit de drager vervolgens aan door middel van de 7 en 13-polige stekker. Vervolgens kunt u er twee fietsen op plaatsen en vast maken.

De Winny fietsendrager is voorzien van diefstalbeveiliging. Hierdoor kunt u de fietsen met een gerust hard alleen laten.

De Winny fietsendrager is ook voorzien van een kantel systeem. Dit houdt in dat als de fietsendrager er op staat, dat de kofferbak beschikbaar blijft. Zo hoeft u niet de fietsendrager eraf te halen als u iets vergeten bent uit de kofferbak te halen.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Diefstalbeveiliging
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Voorzien van kantel systeem

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

 

Specificaties Menabo Winny fietsendrager

Gewicht 17,6 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht