Home > Fietsendrager > Menabo Naos Rapid fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Naos Rapid fietsendrager

MENABO

Naos Rapid

Menabo Naos Rapid fietsendrager

8003168019268

214.95

De Naos Rapid is zeer geschikt voor het vervoeren van twee fietsen op de trekhaak van uw auto. Voorzien van een kantel systeem en een Quick Lock systeem. Gemaakt van sterk materiaal waardoor de fietsendrager lang mee gaat. Ideaal voor uw fietsvakantie!

1 op voorraad

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Naos Rapid fietsendrager

De Naos Rapid fietsendrager is een van de fietsendragers in de serie Naos. Met de Naos Rapid fietsendrager van Menabo kunt u twee fietsen vervoeren op uw trekhaak. De trekhaak drager zelf weegt 13,7 kilogram. Het maximale draagvermogen van de fietsendrager is 45 kilogram. De fietsendrager is gemaakt van staal waardoor de fietsendrager zeer sterk is.

De Naos Rapid fietsendrager is voorzien van een kantel systeem. Dit houdt in dat als de fietsendrager op de trekhaak van uw auto staat, de kofferbak beschikbaar blijft. Dit is zeer handig voor als u op vakantie gaat. Door dit systeem kunt u gemakkelijk bij uw spullen.

Naast het grote voordeel dat de Naos Rapid een kantel systeem heeft, is de fietsendrager ook voorzien van een Quick Lock systeem. Hiermee bevestigt u de fietsendrager gemakkelijk op de trekhaak van uw auto. U plaatst de drager op de trekhaak en u drukt vervolgens de hendel naar beneden.

Nog een groot voordeel van deze fietsendrager is dat deze fietsendrager uitbreidbaar is met een kit voor een derde fiets. Met deze kit wordt het mogelijk om drie fietsen te vervoeren zonder dat u een nieuwe fietsendrager hoeft aan te schaffen. Dit is zeer handig als u in de toekomst drie fietsen wilt vervoeren of als u er nog niet uit bent hoeveel fietsen u wilt vervoeren. Klik hier om deze kit te bekijken.

 

De Naos Rapid is ook verkrijgbaar in twee andere varianten.

Klik hier voor de Naos Tilting

Klik hier voor de Naos Eco

 

Voordelen van deze fietsendrage

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Verkrijgbaar in meerdere varianten
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • Quick Lock systeem
  • Kantel systeem
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Naos Rapid fietsendrager

Gewicht 13,7 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht