Home > Fietsendrager > Menabo Naos Tilting fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Naos Tilting fietsendrager

MENABO

Naos Tilting

Menabo Naos Tilting fietsendrager

8003168019282

199.95

De Naos Tilting van Menabo is ideaal voor het vervoeren van uw fietsen. Voordelig geprijsd, gemakkelijk in gebruik en voorzien van een kantel systeem.

Uitverkocht

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Naos Tilting fietsendrager

Met de Naos Tilting fietsendrager van Menabo kunt u twee fietsen vervoeren. De Naos fietsendrager is verkrijgbaar in drie varianten. De Naos Eco, Naos Rapid en de Naos Tilting. Het voordeel van de Naos Tilting is dat deze fietsendrager een kantel systeem heeft. Hierdoor blijft de achterklep van uw auto beschikbaar als u uw fietsendrager op de auto heeft staan.

De fietsendrager zelf weegt 13,3 kilogram en heeft een draagvermogen van 45 kilogram. De drager is gemaakt van staal waardoor de drager lang mee gaat. De drager kan gemakkelijk bevestigd worden op uw auto. U plaatst de drager op de trekhaak van uw auto en sluit de drager vervolgens aan door middel van de 7 of 13-polige stekker.

De Naos fietsendragers hebben ook nog een mogelijkheid om uitgebreid te worden. Op deze fietsendragers kunt u een kit zetten wat ervoor zorgt dat u een derde fiets kunt vervoeren. Dit is zeer handig voor als u in de toekomst besluit een derde fiets te vervoeren. Hierdoor hoeft u geen nieuwe fietsendrager aan te schaffen. Klik hier om deze kit te bekijken.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Verkrijgbaar in drie varianten
  • Uitbreidbaar met een kit voor een derde fiets
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Voordelig geprijsd

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

 

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Naos Tilting fietsendrager

Gewicht 13,3 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht