Home > Fietsendrager > Menabo Stand up 2 fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Stand up 2 fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
Stand up 2

Menabo Stand up 2 fietsendrager

8003168010241

294.95 269.95

De Menabo Stand up 2 fietsendrager is ideaal voor het vervoeren van twee fietsen op de achterklep van uw auto. Gemakkelijk te bevestigen en gemaakt van zeer sterk materiaal. Ideaal voor uw fietsvakantie of dagje weg!

4 op voorraad

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Stand up 2 fietsendrager

Met de Stand up 2 fietsendrager van Menabo kunt u twee fietsen vervoeren op de achterklep van uw auto. De drager is gemaakt van staal en aluminium en gaat daardoor lang mee.

De drager is gemakkelijk te bevestigen door de spanbandjes vast te maken aan de achterklep van uw auto. De drager is gemaakt van een licht materiaal waardoor de drager gemakkelijk op de achterklep van uw auto gezet kan worden. De drager zelf weegt 11,6 kilogram en heeft een draagvermogen van 30 kilogram.

Om het frame van de drager zitten rubber beschermers. Dit zorgt ervoor dat uw auto niet beschadigd als er fietsen op uw fietsendrager staan.

Deze drager is ook verkrijgbaar in een variant om drie fietsen te vervoeren. Klik hier om deze fietsendrager te bekijken.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Gemaakt van sterk en licht materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

 

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Stand up 2 fietsendrager

Gewicht 11,6 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht