Home > Fietsendrager > Menabo Steel Bike 2 fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Steel Bike 2 fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
Steel Bike 2

Menabo Steel Bike 2 fietsendrager

8431957025877

199.95 189.95

De Steel bike 2 is zeer geschikt voor het vervoeren van uw fietsen. Gemaakt van sterk materiaal waardoor de drager lang mee gaat en gemakkelijk te plaatsen op de achterklep van uw auto. Ideaal voor het vervoeren van uw fietsen!

6 op voorraad

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Steel Bike 2 fietsendrager

Met de Steel bike 2 fietsendrager van Menabo kunt u twee fietsen vervoeren op de achterklep van uw auto. De achterklep drager is gemaakt van staal waardoor de drager zeer sterk is en lang mee gaat. De drager zelf weegt 10,1 kilogram en heeft een maximaal draagvermogen van 30 kilogram.

De Steel bike 2 is zeer geschikt voor het vervoeren van mountainbikes. Ook kunt u gemakkelijk andere fietsen vervoeren zoals racefietsen en wielrenfietsen. Om het stalen frame van de drager zitten rubber beschermers. Deze zijn ervoor om te zorgen dat uw auto niet beschadigd.

De fietsendrager is ook verkrijgbaar in een variant waarmee twee fietsen kunnen worden vervoerd. Klik hier om deze drager te bekijken.

 

Let op: Deze fietsendrager past niet op alle auto’s. Wij raden u aan om uw auto in te voeren op onze hoofdpagina. Vervolgens worden de fietsendragers getoond die op uw auto passen. Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van twee fietsen
  • Gemaakt van sterk staal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen
  • Gemakkelijk te plaatsen op uw auto

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

 

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

 

Specificaties Menabo Steel Bike 2 fietsendrager

Gewicht 10,1 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht