Home > Fietsendrager > Menabo Steel bike 3 fietsendrager
Veilig online een fietsendrager kopen? Fietsendrager4U!

Menabo Steel bike 3 fietsendrager

MENABO

Aanbieding!
Steel bike 3

Menabo Steel bike 3 fietsendrager

8003168192046

234.95 214.95

De Menabo fietsendrager Steel bike 3 is geschikt voor het vervoeren van drie fietsen. Gemaakt van licht en sterk materiaal en gemakkelijk te plaatsen op de achterklep van uw auto. Ideaal voor uw fietsvakantie of dagje weg!

3 op voorraad

Categorieën: , .
Merken: .

Beschrijving Menabo Steel bike 3 fietsendrager

Met de Steel bike 3 fietsendrager van Menabo kunt u drie fietsen vervoeren op de achterklep van uw auto. De drager is gemaakt van staal waardoor de achterklep drager zeer sterk is en lang mee gaat. De drager weegt 12 kilogram en heeft een maximaal draagvermogen van 45 kilogram.

De drager is gemakkelijk te plaatsen achter op uw auto door middel van spanbandjes. De drager is voorzien van rubber beschermstukken die ervoor zorgen dat uw auto niet beschadigd. De fietsen kunnen gemakkelijk worden geplaatst op de drager en daarna vast worden gezet aan de bovenkant.

De fietsendrager is ook verkrijgbaar in een variant waarmee twee fietsen kunnen worden vervoerd. Klik hier om deze drager te bekijken.

 

Let op: Deze fietsendrager past niet op alle auto’s. Wij raden u aan om uw auto in te voeren op onze hoofdpagina. Vervolgens worden de fietsendragers getoond die op uw auto passen. Klik hier om naar de hoofdpagina te gaan.

 

Voordelen van deze fietsendrager

  • Vervoeren van drie fietsen
  • Verkrijgbaar in variant om drie fietsen te vervoeren
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • TüV gekeurd
  • Gemakkelijk fietsen op de drager te plaatsen

 

TüV Keuring

Alle producten van Menabo zijn TüV gekeurd. Dit is een algemene keuring voor producten. Als de producten voldoen aan een aantal wetten, krijgt dit product een TüV keurmerk.

 

Let op: deze fietsendrager is niet geschikt voor E-Bikes. De fietsen staan op de fietsendrager te dicht op elkaar en mogelijk is het frame van de fiets te dik om de fiets goed te kunnen bevestigen. Let er ook op dat het totale gewicht van zowel de fietsen als de drager niet boven de maximale kogeldruk van uw trekhaak komt en het maximale draagvermogen van de fietsendrager niet overschrijdt.

Wilt u een fietsendrager die wel geschikt is voor E-Bikes? Klik hier

 

Klik hier om de handleiding van dit product te bekijken.

Specificaties Menabo Steel bike 3 fietsendrager

Gewicht 12 kg
Bevestiging

Aantal Fietsen

Type Stekker

Kantelbaar

Vouwbaar

Kleur

Draagvermogen

Materiaal

Veiligheidskeurmerk

Geschikt Voor E-Bikes

Incl. Gespen

Diameter Minimale Frame Dikte

Diameter Maximale Frame Dikte

Maximale Snelheid

Eigen Gewicht